Contact

Vanwege herinrichting is CASATO op dit moment  tijdelijk gesloten. Excuses voor het ongemak.

CASATO Praktijk Gezondheidszorg

Rotterdam-Delfshaven

CASATO is een praktijk voor gezondheidszorg die in 1993 is opgericht. In eerste instantie was de praktijk m.n. gericht op en gespecialiseerd in de behandeling van klachten bij cliënten, met behulp van producten op basis van etherische oliën (aromatherapie & fytotherapie). In 1995 werd bij de praktijk een zogenaamde hammam gebouwd met whirlpool. Een hammam is een oosterse badruimte waar cliënten komen voor een therapeutische- óf een ontspanningsbehandeling. In 1996 en de jaren erna breidde de praktijk haar diensten verder uit.

Openingstijden:

CASATO heeft geen vaste openingstijden, maar is geopend op afspraak. Afspraken kunnen (alleen telefonisch en niet per e-mail) worden gemaakt tussen 13.00 en 24.00 uur, 7 dagen per week. U kunt bij ons niet pinnen, dus graag afrekenen bij afspraak in contanten s.v.p.

Voor afspraken en informatie kunt u contact opnemen met:

CASATO Rotterdam
Bel met Sam Lensen: 010-2760270 (van 13.00-24.00 uur/7 dgn. per wk.).

CASATO is kleinschalig! Zijn we even in gesprek of wordt er tijdens onze openingstijden niet direct opgenomen? Belt u dan later even terug alstublieft! Als het u beter uitkomt, kunt u ook uw telefoonnummer emailen en dan bellen we u snel op.

Afspraken maken via emails is niet zo praktisch, maar als u ons -bij geen gehoor- even uw nummer mailt, dan bellen wij u op (voor info of een afspraak)

e-mail: mail@casato.nl